Uw mening

Het doel van deze website is om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de plannen omtrent de keerlus aan de Sint-Jozefkerk (Boekenberglei). Reacties of suggesties mag je steeds hieronder achterlaten. Elk idee ter verbetering is uiteraard meer dan welkom!

Wil je graag meewerken, heb je andere vragen of suggesties, dan kan je ons ook altijd bereiken op info@juistespoor.be.

Reactie plaatsen

Reacties

herbosch Friedel
10 maanden geleden

Dat oude bomen in de stad moeten wijken terwijl zij voor de broodnodige verkoeling zorgen in tijden van klimaatopwarming is onaanvaardbaar.

Koenraad Vandenbulcke
10 maanden geleden

beste mensen,

ik sta meer dan volledig achter jullie acties ivm die on-nodige nieuwe keerlus van De Lijn !
Totaal onaanvaardbaar is zeker al het geplande verwijderen van die eik-toekomstboom !
Als aktie ter plaatste nodig is : laat maar horen !

Koenraad

Deleersnijder Jan
een jaar geleden

Cruyslei 55 daar wonen wij al 43 jaar heel graag.De plannen die nu op tafel liggen zijn volgens ons onzinnig en gaan de rondom liggende straten verkeersonveiliger maken.

Annemie
een jaar geleden

Dit bericht is vandaag verschenen op facebook en is een audiobericht, spijtig genoeg geen plannen zichtbaar. De plannen die nu voorliggen zijn ABSOLUUT onaanvaardbaar!!! Waarom worden de buurtbewoners niet gehoord!!

https://felixarchief.antwerpen.be/archievenoverzicht/762832

Voor diegene die gisteren niet aanwezig konden zijn op de raadscommissie over de plannen van De Lijn en de Stad Antwerpen met de Boekenberglei. Jullie vinden de hele raad in het archief (A - profiel nodig).

Paul Peeters
een jaar geleden

Wegens geplande werken aan het metrostation Groenplaats. sluiting van minstens 365 dagen. tram 5 van Wijnegen tot MS Astrid vervolgens naar MS Plantin en verder rijden over lijn 9 met als eindhalte P+R Wommelgem.

Paul Peeters
een jaar geleden

Tram 5 komende van de linkeroever - CS - Sportpaleis - Ruggeveldlaan - Deurne zuid - CS - Linkeroever. Tram 9 komende van de linkeroever - Berchem station - Deurne zuid - Ruggeveldlaan - Sportpaleis - CS - linkeroever
laten rijden.

karin de ro
een jaar geleden

Beste,
ik heb jullie op de voet gevolgd en had nooit gedacht dat dit zo ver ging komen!
Wat is de meerwaarde van dit alles?
ikzelf ben 20 jaar geleden hier in de Boekenberglei komen wonen mee vanwege de prachtige bomen waar ik op zie.
Alweer een beetje groen laten verdwijnen, lijkt mij geen goed plan.
Uw alternatieven lijken mij een zeer goed plan.
Waarom wordt er toch zo weinig geluisterd naar de burger?
Ik hoop dat de lijn iets menselijker zich zal opstellen. Duimen maar.
Karin
Boekenberglei 150

sabine Aerts
een jaar geleden

Het is totaal onnodig en kost geld wat er niet voorhanden is, laat het zoals het is, trek tram 9 door naar Wim Saerensplein of einde Ruggeveldlaan , verbinding genoeg naar shopping, en geef de mensen op de Drakenhoflaan hun busverbinding terug, voila goedkoop , geen werken if nieuwe tramrails te leggen, bomen gespaard iedereen kontent, denk aan onze zelfstandige winkels aan de gitschotellei en de markt !

Dora Keuleers
een jaar geleden

Wie zijn de mensen die tijdens hun kantooruren beslissen over het welzijn van hun soortgenoten? Het vertrouwen in hun deskundigheid en integriteit hebben ze zelf gekelderd : het gevolg van beschaafde hypocrisie, non-communicatie en het negeren van essentiƫle prioriteiten (milieu, sociale cohesie, leefbaarheid...)
Nee, alles moet niet wijken voor het openbaar vervoer !

Lander
een jaar geleden

In jullie alternatieven zie ik geen rechtstreekse verbinding tussen Deurne-Noord en -Zuid. Volgens de districtsburgemeester komt die verbinding er o.a. om de nieuwe Sportoase (opening 2021) te bedienen. Volgens hem levert dit een modal shift op.

De vraag is dus misschien of mensen uit Deurne-Zuid zouden overstappen of de fiets nemen om naar Deurne-Noord te gaan.