Uw mening

Het doel van deze website is om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de plannen omtrent de keerlus aan de Sint-Jozefkerk (Boekenberglei). Reacties of suggesties mag je steeds hieronder achterlaten. Elk idee ter verbetering is uiteraard meer dan welkom!

Wil je graag meewerken, heb je andere vragen of suggesties, dan kan je ons ook altijd bereiken op info@juistespoor.be.

Reactie plaatsen

Reacties

Veerle Dejonghe
een maand geleden

Beste,ik ben een bewoonster van het buurtcomite Arena,waar wij met een actiegroep al een paar jaar bezig zijn met beslissingen die gaan genomen worden waar wij met de heraanleg van de nieuwe Arenawijk de dupe gaan zijn op heel veel verontrustende vlakken. Wij strijden ook tegen de keerlus en ijveren voor de doortrekking van de tram verbindingen. De sporen en haltes liggen er al jaren. Het is spijtig dat we allemaal voor hetzelfde actie voeren,maar dat allemaal gebeurt apart. Wij zijn van mening dat het nodig is,dat we samen moeten werken.
Een front. Samen staan we veel sterker. Het heeft geen zin van 6 actiegroepen te hebben die voor hetzelfde ijveren. Er zou meer gecommuniceerd en samengewerkt moeten worden. Hadden wij op de hoogte geweest van jullie protest aan het stadhuis,dan hadden wij er ook gestaan . Eveneens met jullie info momenten. Dit geldt ook andersom,want geloof mij, jullie gaan ook heel hard lijden door wat ze achter jullie hoek van plan zijn. Ik stel voor om zo vlug mogelijk contact met elkaar op te nemen.
U mag mij steeds contacteren op het nummer:
0495/99/64/52
Laat ons samen vechten voor onze thuis.
Samen staan we veel sterker.
Vriendelijke groeten,
Veerle Dejonghe

Lode
8 maanden geleden

Beste Annemie
We hopen uiteraard van wel, maar vrezen van niet. In het verleden heeft het afvoeren van de nieuwe tramplannen ook niet geleid tot het on hold zetten van de nieuwe keerlusplannen. Men zet de keerlusplannen voort zonder enig zicht te hebben wat er (in de toekomst) zal rijden...

Zie ook het artikel in Gazet Van Deurne:
https://www.gazetvandeurne.be/2022/10/03/negen-redenen-waarom-het-plan-van-de-keerlus-in-deurne-zuid-een-barslecht-project-is/

Annemie
8 maanden geleden

Beste, Dit verscheen gisteren in GVA, heeft dit invloed op de keerlus?
Nieuw Antwerps net verdwijnt in de koelkast, trams blijven hun vertrouwde traject rijden

https://www.gva.be/cnt/dmf20220929_94734883

Annemie
9 maanden geleden

Dit verscheen gisteren op GVA :
De keerlus zou toch goedgekeurd zijn door het stadsbestuur :

https://www.gva.be/cnt/dmf20220921_94565172

Paul Peeters
2 jaar geleden

Autobus 33 lijn wordt ontdubbelt.
Mijn voorstel nieuwe tramlijn 9.
Antw.L.O - C.S. - Berchem station - Eksterlaar - Ruggeveldl. - Sportpaleis - C.S. - L.O.
Mijn voorstel nieuwe tramlijn 5.
Antw.L.O. - C.S. - Sportpaleis - Ruggeveldl. - Eksterlaar - Berchem st. - C.S. - Antw. L.O.

herbosch Friedel
2 jaar geleden

Dat oude bomen in de stad moeten wijken terwijl zij voor de broodnodige verkoeling zorgen in tijden van klimaatopwarming is onaanvaardbaar.

Koenraad Vandenbulcke
2 jaar geleden

beste mensen,

ik sta meer dan volledig achter jullie acties ivm die on-nodige nieuwe keerlus van De Lijn !
Totaal onaanvaardbaar is zeker al het geplande verwijderen van die eik-toekomstboom !
Als aktie ter plaatste nodig is : laat maar horen !

Koenraad

Deleersnijder Jan
2 jaar geleden

Cruyslei 55 daar wonen wij al 43 jaar heel graag.De plannen die nu op tafel liggen zijn volgens ons onzinnig en gaan de rondom liggende straten verkeersonveiliger maken.

Annemie
2 jaar geleden

Dit bericht is vandaag verschenen op facebook en is een audiobericht, spijtig genoeg geen plannen zichtbaar. De plannen die nu voorliggen zijn ABSOLUUT onaanvaardbaar!!! Waarom worden de buurtbewoners niet gehoord!!

https://felixarchief.antwerpen.be/archievenoverzicht/762832

Voor diegene die gisteren niet aanwezig konden zijn op de raadscommissie over de plannen van De Lijn en de Stad Antwerpen met de Boekenberglei. Jullie vinden de hele raad in het archief (A - profiel nodig).

Paul Peeters
3 jaar geleden

Wegens geplande werken aan het metrostation Groenplaats. sluiting van minstens 365 dagen. tram 5 van Wijnegen tot MS Astrid vervolgens naar MS Plantin en verder rijden over lijn 9 met als eindhalte P+R Wommelgem.

info@juistespoor.be